Tervetuloa Huovispäivän kennelin kotisivuille.
Kasvatamme australianterriereitä pienimuotoisesti kotioloissa. Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä ja terrierimäisiä koiria mukaan monenlaiseen toimintaan. Kaikki koiramme ovat tavallisia kotikoiria, jotka kuuluvat suurena osana perheisiimme. Näyttelyissä käyminen on mukava koiraharrastus, mutta se ei ole meille tärkeintä. Näyttelymenestystä tärkeämpänä pidämme sitä, että koiramme sekä kasvattimme eläisivät sellaisissa kodeissa, jossa niiden on hyvä ja turvallista olla.

Tällä hetkellä meillä asustaa seitsemän omaa koiraa kahdessa eri osoitteessa. Raju Penni-mummo, charmikkaasti harmaantunut Sisu-herra, ja trombiakin vauhdikkaampi Duuri. Seitsemännestä pentueesta meille jäi kotiin kasvamaan suloinen Peto. Mukavana lisänä meille saapui Australiasta komea uros Nemo. Meillä asuu myös Nemon tytär Hyrrä. Uusimpana tulokkaana ostimme Raumalta Maisan. Lisäksi laumaame kuuluvat Eskelisen perheen koirat Milli ja Hippu, jotka asuvat lähellämme. Myös Tuho-poika asuu Mikkelissä sijoitettuna perheeseen. Laumamme jatkona pyörivät silloin tällöin myös sijoituskoiramme Mimmi, Tiuhti, Martta ja Leia sekä muita kasvattejamme vierailevina tähtinä. Kaikista koirista löytyy lisää tietoa toisaalta sivuiltamme.

Olemme äiti ja tytär Mikkelistä, mutta koko perheemme on mukana koiratoiminnassa. Susanna toimii koulukäyntiavustajana alakoulussa ja Jenni työskentelee yksityisellä eläinklinikalla klinikkaeläintenhoitajana, eli eläinlääkärin avustajana. Tällä hetkellä Jenni on opintovapaalla ja opiskelee ympäristöteknologiaa Mikkelissä.
Kasvattajan peruskurssin olemme molemmat suorittaneet hyväksytysti vuonna 2006, jonka jälkeen meille on myönnetty kennelnimi. Jenni on käynyt lisäksi Kasvattajan jatkokurssin hyväksytysti vuonna 2012, sekä Jalostusneuvojan peruskurssin 2013. Olemme molemmat allekirjoittaneet kasvattajasitoomuksen. Kuulumme Australianterrierikerhoon sekä Suomen Kennelliittoon. Olemme molemmat myös SuKoKa (Suomen Koiran Kasvattajat) Ry:n jäseniä.